На Светски дан књиге, 23. априла, одржана је промоција књиге „Тимови и тимски рад – управљање тимским процесима“, новог издања Високе спортске и здравствене школе. Ауторке књиге су наша професорка Снежана Лазаревић и професорка Јелена Лукић Николић, са Високе школе модерног бизниса.

О значају тимова и тимског рада за успешно функционисање било које организације, поред ауторки, на промоцији су говориле и рецензенткиње проф. др Мирјана Петковић, редовни професор Економског факултета Универзитета у Београду и проф. др Јелена Ђорђевић редовни професор Факултета организационих студија „Едука“.

Књига је настала као плод идеје ауторки о потреби детаљнијег проучавања мезоорганизационог понашања с аспекта управљања тимским процесима. Књига је намењена како студентима високошколских установа, тако и менаџерима и (тим) лидерима у пословној пракси. Упознавајући се с основама, принципима и методама тимског концепта, читаоци добијају широк увид у целокупан процес управљања тимовима и тимским радом, што значајно може допринети да у пракси и сами покажу висок степен знања, вештина и способности у креирању, развоју и функционисању тимова високих перформанси.