Пријава испита за ЈУЛСКИ РОК школске 2016/17. године

Пријава испита за јулски испитни рок одржаће се 29.6 и 30.6. а само за испите који се одржавају у петак 30.6. пријаву можете извршити у понедељак 03.07. Термини испита биће накнадно објављени.

Пријава испита за ЈУНСКИ РОК

Пријава испита за јунски испитни рок одржаће се од 12.6. до 15.6.2017. године. Испитни рок ће трајати од 19.6. до 30.6.2017.године

Распоред полагања колоквијума

Распоред полагања колоквијума - Спортски тренер, спортски менаџмент, струковни физиотерапеут

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ СТУДЕНТЕ

Обавештавају се студенти да од 1.8.2016. године студентска служба неће примити ни једну уплатницу на којој није уписан модел и позив на број. Молимо све студенте да обрате пажњу и да на свакој уплатници (испити, колоквијуми, школарина итд.) упишу позив на број у противном исту нећемо примити. Такође молимо све студенте да уплатнице обавезно доставе студентској служби.

КОНКУРС ЗА ОПЕРАТИВНОГ СПОРТСКОГ ТРЕНЕРА ЗА 2017. ГОДИНУ

У складу са чл. 28., 29. и 30. Закона о спорту (Службени гласник РС број 10/2016) и Правилником о номенклатури спортских занимања и звања (Службени гласник РС број 53/2010), Висока спортска и здравствена школа у сарадњи са гранским савезима врши упис полазника на програме стручног оспособљавања.

MOODLE ПРОГРАМ - ПРИЈАВА

Молимо све студенте који нису доставили своју мејл адресу како би им био активиран налог за moodle програм, да исти пошаљу на e-mail studentskasluzba@vss.edu.rs (број индекса, име и презиме студента и e-mail адреса).

Важна обавештења

Прелазак на нови Студијски програм Струковни физиотерапеут

Обавештење у вези са преласком на нови Студијски програм Струковни физиотерапеут